VOORHOUT - De politie zoekt getuigen van een brute overval op een woning in de Peperstraat in Voorhout. Hierbij werd dinsdagmiddag 18 januari een bejaarde vrouw vastgebonden en werd haar woning overhoop gehaald.


De overval vond naar alle waarschijnlijkheid iets na 13:00 uur plaats. Het vermoeden is dat de dader of daders enige tijd bij de bejaarde vrouw in huis zijn geweest. Tegen het einde van de middag werd het slachtoffer nog vastgebonden aangetroffen. Haar woning was overhoop gehaald.

De 84-jarige vrouw is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. Het slachtoffer was niet in staat een signalement van de verdachte(n) te geven. De politie is een buurtonderzoek gestart.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen van deze overval. Heeft u op dinsdagmiddag 18 januari iets verdachts opgemerkt in of rondom de Peperstraat in Voorhout? Of zijn u eerder die dag of de voorgaande dagen zaken opgevallen die hiermee mogelijk verband houden? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Dan kunt bellen met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Ook als u over camerabeelden beschikt, verzoeken wij u contact op te nemen.