GEMEENTE TEYLINGEN - Wilt u zonnepanelen, maar is uw dak niet geschikt? Samen met anderen kun je toch groene stroom opwekken.

Iedereen kan profiteren van groene stroom. Dat kan door samen met andere inwoners zonnepanelen te leggen op een andere locatie. Zo beschik je over groene en schone stroom. Hiervoor richt je met andere inwoners een lokale energiecoöperatie op. De gemeente vertelt graag hoe dat werkt.

Kom naar de bijeenkomst op 14 november
De gemeente zoekt inwoners die graag willen meehelpen als initiatiefnemer voor het oprichten van een lokale energiecoöperatie in Teylingen. Meer weten over de voordelen van lokale groene stroom en een energiecoöperatie? U bent van harte welkom bij de bijeenkomt op 14 november. Hier krijgt u meer informatie, kunt u vragen stellen en hoort u wat er allemaal bij komt kijken om een lokale energiecoöperatie op te zetten.

Datum: donderdag 14 november
Locatie: Bestuurscentrum in Voorhout, Raadhuisplein 1
Tijd: 16.00 tot 17.00 uur.
Meld je van tevoren aan via de mail: info@degroeneuitdaging.nl

Wat is een energiecoöperatie?
U kunt met een groep inwoners een energiecoöperatie starten. Om als club samen energie op te wekken heeft u een rechtsvorm nodig. Een coöperatie (niet te verwarren met een corporatie) is hiervoor de meest gebruikelijke. Een coöperatie heeft net als een vereniging een bestuur en leden. Samen zijn de leden eigenaar van de coöperatie.