SASSENHEIM - Loop je rond met een idee om je vereniging, stichting of buurt te versterken en om met elkaar in contact te blijven? Weet je niet waar je moet beginnen? Een groep van lokale partijen in Teylingen wil met je meedenken.

Tijdens de bijeenkomst 'Een idee, kom er mee' helpen de partijen je op weg. Zij denken mee over financiële mogelijkheden, het verkrijgen van materialen of kennis, hoe je in contact komt met mensen of organisaties of bieden andere ondersteuning.

Bijeenkomsten

In 2022 vinden er weer een aantal bijeenkomsten plaats. Afhankelijk van de op dat moment geldende maatregelen gebeurt dat fysiek of digitaal. Elke 2 maanden vindt er een bijeenkomst plaats. Tijdens deze bijeenkomsten geven de volgende organisaties advies:

  • het Jacoba van Beierenfonds
  • de HLT-Uitdaging
  • Welzijn Teylingen
  • de contactfunctionarissen van gemeente Teylingen


De bijeenkomst is bedoeld voor de ideeën die je op basis van vrijwillige inzet wil bedenken en uitvoeren. Heb je als vereniging, stichting, vrijwilliger of als inwoner van Teylingen een idee? Meld je dan aan voor een gesprek met de organiserende partijen.

Aanmelden

Door een mail te sturen naar het mailadres: ideekomermee@teylingen.nl kun je aangeven dat je een bijeenkomst wilt bij wonen. Er zijn voor dit jaar een aantal bijeenkomsten gepland en vinden plaats op de dinsdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur.

De bijeenkomsten vinden plaats op:
• 7 juni
• 6 september
• 1 november

Quote van een eerdere deelnemer: “We hebben veel inspiratie opgedaan tijdens de workshop van vorige week en inmiddels hebben we ook al een aantal contacten gelegd.”

Meer informatie

Eerst meer weten of liever direct contact, bel dan naar de contactfunctionarissen van gemeente Teylingen (Irma Crooijmans of Loes Massaro) op telefoonnummer 14 0252.