SASSENHEIM - Op woensdag 4 september trouwde burgemeester Carla Breuer met haar geliefde Erwin Koenen. De bruiloft vond plaats in park Rusthoff in Sassenheim en werd voltrokken door een goede vriendin van het stel; Mr. Louke van der Bijl-de Jong.


Dat de burgemeester in het huwelijksbootje is gestapt komt niet als een verrassing. Eerder dit jaar vroeg Erwin tijdens de boerenbruiloft van Carnavals Vereniging de Saksen de hand van Carla ten overstaan van alle feestvierders.

Precies 6 maanden laten gaven zij elkaar het Ja-woord.

Loco-burgemeester Arno van Kempen over deze mooie gebeurtenis: ‘Na het publiekelijke huwelijksaanzoek van Erwin zijn we heel blij voor de burgemeester dat het huwelijk nu echt een feit is. Namens de leden van het College van B&W wensen we het kersverse echtpaar veel geluk en liefde toe.’

Dion Piket, plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad, sluit zich bij de gelukswensen van het college aan. ‘Namens alle leden van de gemeenteraad feliciteren wij onze burgemeester en haar man en wensen hen vele gelukkige huwelijksjaren toe’.