WARMOND - Na ruim twee jaar wegwerkzaamheden zijn de Herenweg en Sweilandstraat opnieuw ingericht. Beide wegen zijn ingericht op een maximum snelheid van 30 kilometer per uur waarbij de veiligheid van de fietsroutes is verhoogd en alles is vernieuwd. Het onderhoud is weer voor lange tijd op orde.


Vieren afronding Herenweg 5 juli

Om het afronden van de Herenweg te vieren deelt wethouder Reny Wietsma op woensdag 5 juli ijsjes uit! Iedereen is van harte welkom tussen 14.30 en 16.30 uur ter hoogte van Albert Heijn in Warmond. Wij bedanken hiermee alle inwoners, ondernemers en bezoekers voor hun geduld en medewerking.

Wethouder Reny Wietsma licht toe waarom zij samen met u wil vieren dat de weg weer volledig open is: “Inwoners, ondernemers en weggebruikers hebben tijdens de werkzaamheden te maken gehad met omleidingen, verminderde bereikbaarheid op de locaties waar werd gewerkt, en af en toe geluidsoverlast. Dat is nu klaar. Met de verbeteringen aan de weg is deze de komende jaren vrij van onderhoud en zijn de wegen duurzaam veilig ingericht”.