VOORHOUT - Van maandag 14 maart 05.00 uur tot zaterdag 26 maart 05.00 uur is de N444 in beide richtingen afgesloten voor doorgaand verkeer tussen de rotonde Nagelbrug (Herenstraat) in Voorhout en de Van Berckelweg ter hoogte van de N206 in Noordwijk.


Het tuincentrum TuineXtra en het Shell tankstation zijn wel bereikbaar, maar alleen vanuit Noordwijk. Deze afsluiting van de N444 is nodig voor de aanleg van de nieuwe rotonde waarmee de Noordelijke Randweg Voorhout wordt aangesloten op de N444.

Werkzaamheden

Tijdens deze meerdaagse afsluiting wordt de N444 aangesloten op de nieuwe rotonde. De N444 wordt verlegd en de oude rijbaan wordt verwijderd. Daarnaast wordt op de naastgelegen parallelweg/fietspad de deklaag van het asfalt aangebracht.

Omleidingsroute via N206 en Sassenheim

Verkeer vanuit Den Haag / Leiden wordt omgeleid via de N206. Verkeer vanuit Amsterdam wordt omgeleid via de N208, N443 en N206. Lokaal verkeer wordt via gele informatieborden omgeleid. Verkeer moet rekening houden met extra reistijd. De nood- en hulpdiensten, fietsers en voetgangers worden langs het werk geleid onder begeleiding van verkeersregelaars.

Afsluiting Leidsevaart voor doorgaand verkeer vanuit Noordwijk

Om sluipverkeer via de Leidsevaart te voorkomen, wordt deze aan de kant van Noordwijk afgesloten voor autoverkeer tussen 7.00 uur en 19.00 uur. Alleen aanwonenden, fietsers, voetgangers en nood- en hulpdiensten hebben doorgang. Dit regelen verkeersregelaars die op de N444 bij het tankstation staan. Vanuit Noordwijkerhout blijft de Leidsevaart wel toegankelijk.

Uitstel werkzaamheden bij slecht weer

De werkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer gaan de werkzaamheden mogelijk niet door en worden ze opnieuw ingepland.