TEYLINGEN - Jaarlijks belonen we in samenwerking met de Stichting Sport Promotie Teylingen de sporthelden uit Teylingen met de Sportprijzen. Nomineren voor alle categorieën kan tot en met vrijdag 1 februari.


Op vrijdag 6 maart is de prijsuitreiking. De prijzen gaan naar sporters die in teamverband of individueel in 2019 een topprestatie hebben geleverd. Het zijn de kampioenen, de promovendi en de aanstormende talenten uit onze gemeente die voor de prijzen in aanmerking komen.

De jaarlijkse sportprijs gaat naar de beste sportman, sportvrouw of sportploeg. Daarnaast wordt ook de Talentenprijs uitgereikt. De Talentenprijs is voor de beste sporter, sportster of sportploeg tot 18 jaar.

Wie worden de volgende sporthelden?

Een recordbreker of prijzenpakker, die in 2019 een bijzondere sportprestatie heeft geleverd.


Criteria

Voor deelname aan de sportprijzen zijn criteria opgesteld.

  • Een sporter of sportster uit de gemeente Teylingen, die op internationaal, nationaal dan wel regionaal niveau een sportieve prestatie heeft geleverd.
  • Sporters onder de 18 jaar komen in aanmerking voor de talentenprijs.
  • Een team of vereniging uit de gemeente Teylingen, dat op internationaal, nationaal dan wel regionaal niveau een sportieve prestatie heeft geleverd.
  • Voor de nominatie van een team is het niet perse noodzakelijk dat alle sporters afkomstig zijn uit de gemeente Teylingen.
  • Sportploegen onder de 18 jaar komen in aanmerking voor de talentvolle sportploeg.

Sportbegeleidersprijs

Daarnaast is de jury ook op zoek naar vrijwilligers of professionals die het sporten voor anderen mogelijk maken. Scheidsrechters, trainers, coaches; ook hun bijdrage is topsport.

Personen nomineren voor de Sportbegeleidersprijs kan ook tot en met 1 februari via de link hierboven in het bericht.

Voordragen online of via de post

Wil je een nominatie insturen per post? Dat kan, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 14 0252.

Prijsuitreiking

De uitreiking van de Sportprijzen Teylingen is op vrijdagavond 6 maart tijdens het speciale Sportcafé bij Dekker Warmond. De Sportprijzen worden georganiseerd door Stichting Sport Promotie Teylingen en de gemeente Teylingen.