VOORHOUT - Wij nodigen je uit voor het webinar over de spoorwegovergang op dinsdag 13 oktober van 20.00 tot 21.30 uur. Het webinar staat in het teken van het veilig maken van de spoorwegovergang aan de Herenstraat in Voorhout.

Voorstel

De gemeenteraad heeft ingestemd met het voorstel om maatregelen aan de Herenstraat te treffen. In dit webinar willen wij samen met je kijken naar de mogelijke oplossingen voor de verbinding van de Churchilllaan met de overweg Herenstraat. Wij bespreken 2 opties met je die zijn voorgesteld voor deze verbinding. Wij horen graag jouw mening hierover.

Onderzoek

Vanwege ongevallen en onveiligheid is in 2019 een onderzoek uitgevoerd naar de veiligheid van de spoorwegovergang Herenstraat. Een van de oplossingen die hieruit voortkwam, is het herinrichten van de verbinding van de Churchilllaan op de Herenstraat.

Opties

Er zijn 2 opties voor het veiliger maken van de spoorwegovergang:

  • Automobilisten kunnen alleen de Churchilllaan uitrijden en niet meer in. 1 richting dus
  • De toegang tot de wijk tussen de Herenstraat en het spoor wordt anders ingericht


Tijdens het webinar bespreken wij de:

  • resultaten van het onderzoek
  • 2 opties
  • gevolgen die de opties hebben op het rondom gelegen gebied en
  • via de chatfunctie stel je vragen die wij direct beantwoorden
Aanmelden

Meld je aan voor het webinar spoorwegovergang in Voorhout. Dit kan tot en met maandag 5 oktober. Laat je je gegevens achter? Dan ontvang je een dag voor het webinar de benodigde informatie. Wij gebruiken jouw gegevens alleen voor dit webinar.