LISSE - Stichting Lisse Marketing kijkt terug op een bijzonder succesvol bloemenseizoen in de afgelopen weken. De evenementen die georganiseerd werden trokken stuk voor stuk veel bezoekers en de VVV-balie verwelkomde meer gasten dan ooit tevoren. Ook online is het enthousiasme voor Lisse en de bloemenvelden duidelijk zichtbaar: de bezoekersaantallen van zowel de website als de sociale media zijn door het dak gegaan.

Hoogtepunten van het seizoen:

· Goed bezochte evenementen: Alle evenementen die dit seizoen in het bloemenseizoen zijn georganiseerd samen met de ondernemersvereniging, trokken een groot aantal bezoekers. Van de Tulpenpluktuin tot het kleurrijke kindercorso en de gezellige corsomarkt, de publieke belangstelling was overweldigend.

· Recordaantal bezoekers aan de balie: De informatiebalie van VVV Lisse heeft dit seizoen meer bezoekers verwelkomd dan ooit tevoren. Dit laat zien dat niet alleen Keukenhof, maar ook de ondersteunende diensten enorm gewaardeerd worden door de bezoekers.

· Explosieve groei online: De bezoekersaantallen van zowel de website als de sociale media van VVV Lisse zijn door het dak gegaan. Onze digitale platforms hebben recordcijfers behaald, met een significante toename in het aantal volgers, likes, shares en websitebezoeken. Dit toont aan dat Lisse een sterke online aanwezigheid heeft en blijft groeien in populariteit.

"Dit seizoen was een groot succes dankzij de inzet van ons enthousiaste team en alle toegewijde vrijwilligers," aldus Michiel van der Borg, voorzitter van Stichting Lisse Marketing. "We zijn trots op wat we hebben bereikt en kijken uit naar nog meer succesvolle seizoenen in de toekomst."

Stichting Lisse Marketing blijft zich inzetten om Lisse en de regio op de kaart te zetten, met voortdurende verbeteringen en nieuwe initiatieven om bezoekers te blijven verrassen en inspireren.