DEN HAAG - ADO Den Haag heeft de derde overwinning binnen een week weten te pakken. Na de zeges op FC Dordrecht en Kozakken Boys (beker) wisten de groen-gelen vrijdagavond MVV in de slotfase te kloppen: 2-1.

Dick Advocaat kon nog niet beschikken over aanwinst Joey Sleegers, die nog niet speelgerechtigd is. Ook Wentges, Kishna, Hall en Breinburg (geblesseerd), en Klas en De Waal (ziek) ontbraken tegen MVV. Toch zette Thomas Verheydt de thuisploeg al binnen tien minuten op voorsprong.

ADO Den Haag verzuimde daarna de score uit te breiden tegen een zwak MVV. Op slag van rust werd het toch gelijk. Na een lichte overtreding op Ruben van Bommel ging de bal op de stip. Koen Kostons benutte de strafschop. In de 89ste minuut viel de winnende treffer alsnog aan Haagse zijde: Asante werkte binnen op aangeven van Verheydt en bezorgde ADO een knappe zege op de nummer drie in de stand.