HEEMSKERK - ODIN '59 heeft voor een ware schiettent gezorgd in de thuiswedstrijd tegen Ter Leede. De ploeg van trainer Anthony Correia wist daarin zelf met scherp te schieten door de tegenstander met 8-0 te vernederen.

Halverwege de eerste helft was het verzet van de gasten eigenlijk al gebroken. Een kopbal van Ahmad al Mahdi op aangeven van Sietse Brandsma opende het doelpuntenbal. Brandsma trof hierna zelf tweemaal doel achtereenvolgens uit assists van Lars Boekel en Koen Tros. Nog voor de rust stelde Tros ook Al Mahdi in staat zijn tweede van de middag te maken.

Na de rust kopte Jim Hulleman de 5-0 binnen uit een corner van Boekel. In het laatste kwartier liep de score nog veel hoger op. Boekel wist naast drie assists zelf ook nog het net te vinden en Niels Jager maakte het feest compleet door met twee treffers de eindstand op 8-0 te bepalen.