HEEMSKERK - ODIN '59 heeft weer een puntje aan het totaal kunnen toevoegen al waren de Heemskerkers heel dichtbij de derde zege van het seizoen. Middenmoter Ter Leede wist op Assumburg in de vijfde minuut van de blessuretijd nog op gelijke hoogte te komen.

ODIN '59 kwam na een kwartier op voorsprong terwijl Ter Leede de wedstrijd beter was begonnen. Zo schampte Thijs Haarman al de paal naast keeper Meendering. Luke Vahle opende de score voor de geel-blauwen na een voorzet van Joey Kooge. Niels Jager had deze score dienen te verdubbelen, maar miste even later voor open doel.

Ook na de rust bleef de 1-0 lang staan en dat was het sein voor Ter Leede-trainer Roodakkers om er drie verse krachten in te gooien. ODIN bleef vooralsnog overeind en vergat wederom de 2-0 te maken toen Willemse de buitenkant van de paal raakte. Het missen van de kansen kwam de thuisploeg duur te staan want in de 95e minuut verdween een kopbal van Tomas Arrayo alsnog in de hoek: 1-1.