HOORN - Hollandia heeft op het nippertje een punt overgehouden aan het thuisduel tegen Ter Leede. In de blessuretijd zorgde invaller Jim Broers voor de gelijkmaker: 2-2.

De formatie van trainer Lars Keppel blijft zodoende voor de vijfde wedstrijd op rij ongeslagen. Wel bleek de tegenstander uit Sassenheim een taaie tegenstander en ondanks kansen voor Jesse Koeman en Bart Spil namen de gasten kort voor rust een voorsprong via Marc de Kruijs.

Hollandia kwam direct na de rust terug toen Dennis Jansen scoorde uit een assist van Koeman. Hollandia had daarna even het betere van het spel, maar vergat door te drukken en halverwege de tweede helft deed Ter Leede dat wel toen Carolith Fermina de 1-2 liet aantekenen. De thuisploeg probeerde het wel en leek tegen een nederlaag aan te lopen tot invaller Jim Broers in de blessuretijd een voorzet van Niels Koster wist binnen te werken: 2-2.

Hollandia, dat zesde staat in de vierde divisie, gaat komende zaterdag op bezoek bij BOL in Broek op Langedijk.