SASSENHEIM - RKAV Volendam heeft zich goed hersteld van de thuisnederlaag tegen DOVO van afgelopen weekend en van de Volendamse kermis. Woensdagavond won de ploeg van Berry Smit het uitduel bij Ter Leede met 2-3.

Promovendus RKAV Volendam keert door die zege terug in de subtop van de Derde Divisie. In Sassenheim maakten de Volendammers het nog onnodig spannend wnat de oranjehemden waren de gehele wedstrijd de betere ploeg.Toch kwam men halverwege de eerste helft op achterstand door een treffer van Van der Steenhoven. Nog voor rust hadden de Volendammers die schade hersteld en door doelpunten van Roy Tol en jens Kras ging men met een 1-2 voorsprong rusten.

Invaller Azddine Sout wist na rust, uit een pass van Roy Tol de wedstrijd te beslissen. Kort voor tijd scoorde Van Stijn nog wel tegen, maar de Volendammers trokken de zege over de streep: 2-3.