NOORDWIJKERHOUT - Ter Leede heeft in de onderlinge derby met VVSB zeer goede zaken gedaan. De ploeg won de derby in Noordwijkerhout met 3-4 waardoor de voorsprong nu vier punten is op de concurrent.

Robert Steemers opende in de tweede minuut al de score in het voordeel van Ter Leede en uit een hoekschop van Bok was het Joey van den Berg die de score verdubbelde. Na iets meer dan een half uur stond ook de 0-3 al op het scorebord, opnieuw door Van den Berg.

Halverwege de tweede helft bracht Felitciano Zschusschen de spanning weer een beetje terug, maar vier minuten voor het einde wist Echahbouni de wedstrijd in het slot te gooien. VVSB kwam in de slotfase nog we dichtbij via Lloyd van der Wilden en Zschusschen, maar de drie punten bleken voor de gasten: 3-4