SASSENHEIM - In de Derde Divisie hebben Ter Leede en ODIN '59 zaterdagmiddag de punten gedeeld. Vooral de gasten uit Heemskerk zagen dit als twee verloren punten aangezien zij twee minuten voor tijd op voorsprong kwamen, maar in blessuretijd toch nog een tegentreffer moesten toestaan.

Het was ODIN '59 dat na een ruim kwartier een voorsprong nam. Een korte corner van Lars Boekel werd goed voorgezet door Jim Hulleman en door de vrijstaande Sietse Brandsma meteen op de schoen genomen: 0-1.

Een halve omhaal kort na rust van Robert Steemers betekende de gelijkmaker, en hierna kwam Ter Leede goed weg toen een overtreding van Petronia op Hulleman slechts met geel werd bestraft waar rood op zijn plaats was geweest. De wedstrijd dreigde in de slotfase in te kakken maar na een mooi schot van Thom de Vries en een lob van Sietse Brandsma op de lat maakte Jurjen Dikker vanuit de rebound de 1-2. De vries vergat vervolgens de wedstrijd in het slot te gooien door voor eigen succes te gaan in plaats van af te geven, en men kreeg daar de rekening voor gepresenteerd toen Steemers in blessuretijd alsnog gelijk maakte.

Ter Leede - ODIN '59 2-2 (0-1)
17. Brandsma 0-1
57. Steemers 1-1
88. Dikker 1-2
90+2. Steemers 2-2