SASSENHEIM - In de Derde Divisie zijn Ter Leede en SteDoCo het voetbaljaar 2020 begonnen met een spektakelstuk. De thuisploeg wist in de laatste tien minuten een 0-3 achterstand ongedaan te maken en alsnog een punt te pakken (3-3).

De toeschouwers die het een kwartier voor tijd niet meer zagen gebeuren en huiswaarts keerden, misten dus heel wat in een zinderende slotfase. Daarvoor was het vooral de wedstrijd van Joran Schröder. Toen hij in de vijftigste minuut zijn derde treffer van de wedstrijd maakte leek het duel beslist in het voordeel van SteDoCo. Met nog tien minuten op de klok wist Ter Leede echter voor een ongekende comeback te zorgen en doelpunten van Joey van den Berg, Robert Steemers en Jim Gilissen leverden alsnog een punt op.