SNEEK - In de Derde Divisie zijn ONS Sneek en Ter Leede in een doelpuntrijk duel een puntendeling overeen gekomen. De thuisploeg liet daarmee de zege glippen aangezien de 3-3 in de 93e minuut viel.

Ter Leede kwam in de twaalfde minuut op voorsprong via Robert Steemers, maar Sam Crowther zorgde al snel hierna voor de gelijkmaker wat tevens de ruststand bleek. Een kopbal van Tom Arissen bracht ONS voor het eerst op voorsprong, maar dit duurde niet lang aangezien een schot van Ian van Otterloo weer voor een gelijke stand zorgde. Met nog zeven minuten op de klok wist Arissen opnieuw vanuit een corner te scoren, maar dit bleek niet voldoende voor de zege aangezien Hoekstra in de 93e minuut de 3-3 tegen de touwen kopte.