DEN HAAG - ADO Den Haag heeft een punt overgehouden aan het restant van de eerder gestaakte wedstrijd tegen Jong PSV. In de resterende 64 minuten, waar het reeds 0-1 stond, eindigde het duel in 2-2. Topscorer Thomas Verheydt zorgde voor beide Haagse doelpunten.

Johan Bakayoko had Jong PSV op 11 maart aan de leiding gebracht toen in de 26e minuut de lichten uitvielen. In het restant bleef die stand tot de rust staan.

Kort na de rust wist Verheydt met een hard schot de stand gelijk te trekken. Een nieuwe achterstand volgde toen Nigel Thomas de 1-2 achter keeper Hugo Wentges prikte, maar halverwege de tweede helft kopte opnieuw Verheydt de 2-2 tegen de touwen. In het "Haags kwartiertje" ging de thuisploeg op jacht naar meer, maar bleek niet gelukkig in de afronding.