NOORDWIJK AAN ZEE - Het is weer zomervakantie en dat betekent dat er in De Muze de komende tijd elke dag nieuwe films worden gedraaid. Komende zomervakantie heeft het theater een uitgebreid filmprogramma voor jong en oud en kunnen filmliefhebbers genieten van een gevarieerd aanbod aan films en meedoen aan een kleurplaatwedstrijd.

De Muze heeft deze vakantie tijdens de bioscoopperiode voor ieder wat wils! Zo zijn er films tijdens de bioscoopperiode en is er eens in de twee weken een kleurplaatwedstrijd voor de kinderen.

Filmaanbod
Deze zomer biedt de Zomerbioscoop een gevarieerd filmaanbod voor iedereen, van jong tot oud. De allerkleinsten worden verrasd door 'Dikkie Dik en de verdwenen knuffel' en bij 'De Bellinga’s 3'. Voor oudere kinderen is er de keuze uit zowel de Nederlandse als de Engelse versie van 'Inside Out 2'. Tieners en volwassenen kunnen genieten van de actie en humor in 'Bad Boys', het ontroerende verhaal van 'Mooiste dag', en de hilarische avonturen in 'Verschrikkelijke Ikke 4'. Kom langs en beleef een onvergetelijke filmervaring bij de Zomerbioscoop in de Muze!

Kleurplatenwedstrijd voor Kinderen
Bij de Zomerbioscoop maken we de filmervaring voor kinderen nog leuker met onze kleurplatenwedstrijd! Om de twee weken kunnen kinderen hun creativiteit tonen door een kleurplaat in te kleuren. Er worden twee tekeningen als winnaar gekozen en de kunstenaars ontvangen bij de balie gratis tickets voor een film naar keuze. Doe mee en win een onvergetelijk filmavontuur!

Mis deze zomervakantie vol nieuwe filmtitels niet! Voor het volledige programma, tickets en meer informatie kunt u terecht op de website van het theater: demuze.nl, mail naar kassa@demuze.nl of bel 0713646226.