Onbewolkt28.0 ℃

KNRM in IJmuiden

WIJ ZIJN DE KNRM


Zeeman in nood? Surfer vermist? Zeiljacht met gebroken mast door harde wind? Onze reddingbootbemanningen zijn 24 uur per dag stand-by om mensen te redden. Onder alle weersomstandigheden. Onze artsen van de Radio Medische Dienst geven via telecommunicatie zeelieden medisch advies bij ziekte en ongevallen, waar ook ter wereld. Op het strand en in de duinen helpen onze kusthulpverleningsvoertuigen op moeilijk bereikbare plaatsen. Wij geven veiligheidsvoorlichting om ervoor te zorgen dat iedereen veilig het water opgaat. Dat doen we vol overgave met gedreven vrijwilligers, ondersteund door betaalde krachten. Iedere dag weer. Professioneel en kosteloos.

De KNRM helpt en redt mensen op en aan het water in spoedeisende en niet-spoedeisende gevallen. In Nederland komen we te hulp met reddingboten en kusthulpverleningsvoertuigen. Wereldwijd geven onze artsen via telecommunicatie medische adviezen aan zieke of gewonde zeevarenden aan boord van koopvaardij- en visserijschepen. Onze lifeguards houden toezicht op zwemmers en strandbezoekers op de Friese Waddeneilanden. We geven veiligheidsvoorlichting aan watersport en beroepsvaart door preventiecampagnes in Nederland.

Foto's van KNRM

KNRM image 1
KNRM image 2
KNRM image 3
KNRM image 4
KNRM image 5
KNRM image 6

Zoek een bedrijf in Sassenheim:

Adres
Haringkade 2
1976 CP  IJmuiden
Telefoon
0255-548 484
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over KNRM. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map