Bewolkt6.2 ℃

Match5 B.V. in Amsterdam

Bezoekadres:

Match5 B.V.

Keurenplein 35
1069CD Amsterdam
020–3039563
info@match5.nl
http://www.match5.nl

Match5 B.V.

Ons uitgangspunt is dat er voor iedereen een plek is op de arbeidsmarkt. Tegenwoordig is wie je bent, wat je kan en waar je voor staat veel belangrijker dan het opleidingsniveau. De kunst is om partijen die elkaar versterken te herkennen en bij elkaar te brengen.Onze kernwaarden: Bewust, Betrokken, Betrouwbaar, Resultaatgericht en Samenwerken

Wij geloven in onze kernwaarden en het loslaten van vastomlijnde kaders. Daardoor zijn we in staat tot het leggen van verbindingen die soms niet vanzelfsprekend zijn. Net even verder kijken; daar zijn we goed in.

Ons Team
Ons team bestaat uit ervaren specialisten op het gebied van recruitment en organisatie-advies. Bevlogen vakmensen, altijd op zoek naar samenwerking waar dat elkaar versterkt.

We denken pro-actief mee met onze opdrachtgevers over invulling van hun arbeidsgerelateerde uitdagingen. Van openstaande vacatures tot het tijdelijk opvangen van piekmomenten en het invullen van een stuk Social Return. We vertellen u graag meer.

Foto's van Match5 B.V.

Match5 B.V. image 1
Match5 B.V. image 2
Match5 B.V. image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Match5 B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map