Onbewolkt28.0 ℃

Praktijk Tao in Assendelft

Acupunctuurpraktijk in Assendelft en Krommenie

Praktijk Tao
Als filosofisch begrip is het de alomvattende, uit zichzelf bestaande, onendige, tijdloze kosmische eenheid. De bron van alles én de bestemming van alles zonder begin en zonder einde.
Tao voedt alles. Het creëert de gewenste ordelijke patronen in de chaos. De wens naar ordelijke patronen zal echter nooit vervuld worden. Men kan alleen maar op het pad blijven van de zoektocht. In de Taoïstische leer is Tao de kwaliteit van die zoektocht. Een (levens)kunstenaar is iemand die de nadruk legt op het bewandelen van de weg in plaats van op de bestemming.

Even voorstellen
Ik ben Carolien Kocx-Taekema. Nadat ik na een auto-ongeluk thuis kwam te zitten had ik alle tijd om eens na te denken over de toekomst. Ik kwam daardoor tot de conclusie dat ik iets anders wilde met mijn leven.

Ik zelf en mijn hond hebben enorm veel baat gehad bij acupunctuur en het fascineerde mij enorm dat er zo veel gedaan kon worden met een paar naalden. Daardoor besloot ik mij op te geven bij Academie Qing Bai voor de opleiding Chinese Geneeswijzen. Na dat jaar ben ik verder gegaan met de tweejarige opleiding acupunctuur. In maart 2009 heb ik mijn diploma behaald. In juni 2009 heb ik de opleiding Westerse Medische Basiskennis afgerond zodat ik lid kon worden bij de beroepsvereniging ZHONG.

Gedurende de opleiding ben ik steeds enthousiaster geworden over de vele mogelijkheden van acupunctuur en de goede resultaten. In deze hectische tijden waardoor lichaam en geest niet genoeg tijd krijgen om tot rust te komen zien we steeds vaker dat er verschillende klachten ontstaan. Ik wil u daarom graag in mijn praktijk verwelkomen zodat we op weg kunnen naar de juiste balans en gezondheid.

Foto's van Praktijk Tao

Praktijk Tao image 1
Praktijk Tao image 2
Praktijk Tao image 3
Praktijk Tao image 4
Praktijk Tao image 5
Praktijk Tao image 6
Praktijk Tao image 7
Praktijk Tao image 8

Zoek een bedrijf in Sassenheim:

Adres
Zeedijk 2a2
1566 ND  Assendelft
Mobiel
06-52478093
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Praktijk Tao. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map